Fenerbahçe'ye Mehmet Topal'dan iyi haber

ABONE OL

Sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan tecrübeli futbolcunun pazar günkü Alanyaspor maçında forma giyebileceği öğrenildi.

Fenerbahçe'ye Mehmet Topal'dan iyi haber... Soldado ve Jailson'un kırmızı kart cezalısı olmaları, Oğuz Kaan ve Mehmet Ekici sakatlıkları nedeniyle haftasonu kimi oynatacağını kara kara düşünen Erwin Koeman, Mehmet Topal'dan gelen haberle rahat bir nefes aldı.

Takım kaptanı Mehmet Topal'ın sakatlığını atlattığı ve takımla birlikte çalışmalara başladığı belirtilirken, pazar günü oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyebileceği öğrenildi. Kaptan, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda perşembe akşamı oynanacak Anderlecht maçında ise riske edilmeyecek.

Frey'in yerine Slimani oynayabilir

Anderlecht maçını kazanıp hem derbi sonrası yakalanan olumlu havayı, hem de Avrupa arenasındaki iddiasını sürdürmek isteyen Fenerbahçe'de Slimani dışında derbi kadrosunda değişiklik olması beklenmiyor.

Teknik sorumlu Erwin Koeman'ın Frey'in yerine Islam Slimani ile maça başlamayı düşündüğü ancak son kararını maç günü vereceği belirtiliyor.

Galatsaray maçının ikinci yarısında başarılı bir grafik çizen Valbuena'yı yine ilk onbirde sahaya sürecek olan Hollandalı teknik adam, Fransız yıldıza rakibin kilidini açması konusunda ekstra rol vereceği de gelen bilgiler arasında.

fenerbahçe anderlecht aytemiz alanyaspor mehmet topal erwin koeman islam slimani michael frey valbuena mehmet ekici oğuz kaan güçtekin soldado jailson