Fenerbahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik

ABONE OL

İstanbul'un Fethinin 564. Yılı kutlama töreninde kürsüden yaptığı konuşmada Beşiktaş'ı kutlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Beşiktaş şampiyon oldu. Tebrik ediyorum, kutluyorum. Her ne kadar Fenerbahçeliysem de tebrik etmek boynumun borcudur. Bize bu yakışır' dedi.

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş’a Gaziantepspor maçı sonrası tebrik mesajları yağdı.

İstanbul'un Fethinin 564. Yılı kutlama törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kürsüden yaptığı konuşma sırasında Beşiktaş’ı kutlayarak şu ifadeleri kullandı:

“Beşiktaş şampiyon oldu. Tebrik ediyorum, kutluyorum. Her ne kadar Fenerbahçeliysem de tebrik etmek boynumun borcudur. Bize bu yakışır.” Erdoğan ayrıca Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a bir tebrik telgrafı gönderdi.

BAKAN KILIÇ’TAN KUTLAMA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da yayımladığı tebrik mesajında şu ifadeleri kullandı: “Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun tamamlanmasına bir hafta kala şampiyonluğu ilan eden Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Siyah-beyazlı takımın gelecek sezon uluslararası alanda da ülkemizin temsilini de en iyi şekilde yapacağına inancım tam. Bu başarıda emeği geçen oyuncuları, teknik ekibi ve yönetimi tebrik ediyorum. Siyah-beyaz renklere gönül veren Beşiktaş camiasına sevgi ve selamlarımı iletiyorum.”

MUHARREM USTA’DAN PAYLAŞIM

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sonuçta bir takım şampiyon oluyor. Başarının anahtarı sabır, istikrar, süreklilik. Tebrikler Beşiktaş. Başarı paylaştıkça güzeldir” sözleri ile siyah-beyazlıları kutladı.

beşiktaş recep tayyip erdoğan