Fikret Orman'dan açıklamalar

ABONE OL

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın geleceğini değerlendirdi. Üst üste elde edilen şampiyonlukları sürdürmek istediklerini belirtti.

Beşiktaş dergisinin ağustos sayısında konuşan başkan Fikret Orman, geçen sezonu gururlu bir şekilde geride bıraktıklarını ifade ederek açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman, "Şimdi daha büyük hedeflerle yeni bir sezona başlıyoruz. Bu sorumluluğun bilinciyle gereken çalışmaları yaptık ve yapıyoruz. Takımımızı, teknik heyetin isteği doğrultusunda yeni transferlerle takviye ettik ve muhtemel ihtiyaçlara göre de alternatifleri hazır tutuyoruz. Umuyor ve inanıyorum ki bu yıl da Beşiktaş, hepimizin gururu olmaya devam edecek. Bu vesileyle sevgili Tamer Tuna başta olmak üzere yollarımız ayrılan sevgili kardeşlerime kariyerlerinde başarılar diliyor, yeni transferlerimize de 'Ailemize hoş geldiniz.' demek istiyorum" ifadelerine yer verdi.


Dünya genelinde bir marka olma yolunda hareket eden Orman, "Hedefimiz yüz milyon taraftara ulaşmak ve Beşiktaşımızı global bir marka haline getirmek. Bu hedefimiz doğrultusunda önemli bir adım atarak Çin'e gittik ve globalleşme projemizi başlattık. Çin başta olmak üzere global sponsorluklarımızı artırmak için gerçekleştireceğimiz projeleri zamanla sizlere açıklayacağız" ifadelerine yer verdi. 

beşiktaş fikret orman