Fikret Orman'dan flaş Mandzukic açıklaması

ABONE OL

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluğun ardından birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de üst üste ikinci, toplamda da 15. kez şampiyonluk sevinci yaşayan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman Haber1903'e özel bir röportaj verdi. Siyah-Beyazlılar'ın başkanı, Vodafone Park'ın 2019 Avrupa Ligi ve Süper Kupa finali adaylığı ve birçok transfer çalışması hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o konuşmalar...

"VODAFONE PARK'IN KAZANMASI LAZIM"

"2019 finalini burada oynayabiliriz. Vodafone Park'ın kazanması lazım. UEFA'dan yetkililer bize sürekli mutluluklarını belirtiyorlar. Teknelerle yaptığım kutlama tüm dünyada manşetlerde yer aldı. Bu fikrin babası benim. Gelecek sene inşallah daha güzelini ortaya koyarız."

"ADIM CİMRİYE ÇIKMIŞ"

"UEFA ile anlaşmamız gelecek yıl sona eriyor. Taraftarlarımız borçların azalmasını istiyor. Ayrıca adım cimriye çıkmış. Bütçemiz ortada. Beşiktaş futbolcu satamazsa futbolcu alamaz."

"ABOUBAKAR İÇİN NET BİR ŞEY YOK"

"Aboubakar için çalışmalarımız sürüyor. Şu anda net bir sonuç yok. Kimi almadıysak bizim için hayırlı oldu. Kimi aldıysak da bizim için hayırlı oldu."

"LYON'DAN MARCELO'YA TEKLİF VAR"

"Lyon'dan Marcelo için teklif var. Oyuncumuzun sözleşmesini 3+1 yıllığına uzattık. Kendisini çok seviyoruz, çok kaliteli ve karakterli bir insan. Eğer Marcelo gitmek isterse Beşiktaş orta bir yol bulabilir. Ancak bizim kadromuzda kimse gitmek istemiyor. Kimsenin ayrılmak istemediği müthiş tesislerimiz var. Çok güzel bir stadyuma sahipler. Taraftarlarımız da aynı şekilde çok tutkulu. Gaziantep deplasmanına 20 bin kişi gidiyoruz. Oyuncular iyi de para kazanıyorlar."

"NAVAS HABERLERİ DOĞRU DEĞİL"

"Navas ile anlaştığımız haberleri doğru değil. Dudu başarılı bir oyuncu. Aynı şekilde Mangala da çok başarılı. 3 sene önce onu Porto'da izlediğimde çok iyi oyuncu demiştim ve sonra bana 43 milyon euro'ya Manchester City'ye gideceğini söylediler. Vida da iyi bir isim ancak ne zaman ne olur bir fikrim yok."

"BURAK KENDİNİ YERE ATTI DİYE AFOROZ ETMEYİN"

"Burak Yılmaz gündemimizde yok. Kendisi Beşiktaşlı ve bunu diğer kulüplerde oynarken de söyleyebildi. Kendini bir maçta yere attı diye onu aforoz etmeyin. Kendisinin yeniden burada oynamasına kapalı değilim ancak şu anda böyle bir ihtimal yok."

"MANDZUKIC'İ ÇOK İSTEMİŞTİK"

"Mario Mandzukic'i çok istemiştik. Devrea arasında gelme ihtimali oldu ancak bütçe yetmedi. Her yerde oynuyor."

beşiktaş mario mandzukic burak yılmaz vincent aboubakar marcelo vodafone park