Futboo günün bankoları

ABONE OL

Futboo olarak 31 Ekim Cumartesi gününün iddaa bankolarını sizler için derledik.

FUTBOO | Futboo olarak 31 Ekim Cumartesi günü 'İddia' bankolarını sizler için değerlendirdik.

31 Ekim Cumartesi günü seçtiğimiz maçlar ve günün iki kuponu;
 Real Madrid - Huesca
İnişli çıkışlı bir süreçten geçen Real Madrid, La Liga'nın zayıf ekiplerinden Huesca'ya karşı mutlak favori olarak gösteriliyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki Gladbach maçında 2-2'yi son dakikalarda kurtaran Real Madrid'de bir de Benzema'nın Vinicius ile ilgili kullandığı ifadeler gündem oldu. İspanyol devi içerideki karışık ortamı ve sahadaki kötü futbolu Huesca karşısında pozitife çevirmek zorunda. Bunu kaliteleriyle yapabilecek güce sahip Real Madrid, hücum gücü zayıf Huesca karşısında kalesini gole kapatabilir. Real Madrid'e verilen oran da oldukça yüksek diyebiliriz. Futboo olarak Real Madrid'i kolay bir galibiyete yakın görüyoruz.
 Futboo tercihi: Real Madrid kazanır (1) - 1,30
Skor tahmini: Real Madrid 3 - 0 Huesca
 Crotone - Atalanta
Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ile 2-2 berabere kalan Atalanta, bir türlü seri yakalayamadı ancak yine de bu maçta galibiyet dışındaki her sonuç sürpriz olur. Crotone son sırada yer alıyor. Atalanta gibi hücum oynayan, bol gollü maçlar çıkaran bir takım karşısında işleri hiç kolay olmayacak. Bu sezon oynadıkları her maçta kalelerinde en az bir gol gördüler. Atalanta'nın hücumcularını da durdurmaya güçleri yetmez. Futboo olarak Atalanta'nın farklı bir galibiyet almasını bekliyoruz.
 Futboo tercihi: Atalanta kazanır (1 Hnd) - 1,90
Skor tahmini: Crotone 1 - 3 Atalanta
 Nantes - Paris SG
Hafta arasında Başakşehir karşısında Paris Saint Germain'in savunmada ne kadar sorunlu bir takım olduğunu bir kez daha gördük. Başakşehir gol atamasa da birçok önemli fırsat yakaladılar. Neymar'ın sakatlığı nedeniyle olmadığını hatırlatalım. Nantes bu maçta puan ya da puanlar alırsa bizim için sürpriz olmaz. Ancak bizim için asıl sürpriz olmayacak nokta, Nantes'in atacağı gol. Nantes, PSG savunmasının yumuşak karnından en azından 1 gol bulmayı başarır. 
 Futboo tercihi: Nantes gol atar - 1,48

Futboo Günün Kuponu 1
Real Madrid - Huesca, 1 - 1,30
Crotone - Atalanta, 2H - 1,90
Nantes - PSG, Ev sahibi 0,5 Üst - 1,48
Toplam Oran: 3,65

Futboo Günün Kuponu 2
Sheffield Utd. - Man. City, 2 - 1,22
E. Frankfurt - W. Bremen, 1 - 1,55
Augsburg - Mainz, 2,5 Üst - 1,55
Rennes - Brest, 3,5 Alt - 1,35
Toplam Oran: 3,95
 

iddaa günün iddaa bankoları günün kuponu