Galatasaray 90+15'te yıkıldı!

ABONE OL

Penaltı, iptal edilen gol, kırmızı kart, sakatlık, VAR... Bu maçta her şey yaşandı, Galatasaray 90+15. dakikada yediği golle Gaziantep FK ile 3-3 berabere kaldı.

Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Marius Sumudica'nın çalıştırdığı Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Kırmızı kartın çıktığı, penaltının çalındığı, VAR kararlarının konuşulduğu maçta Galatasaray, 90+15. dakikada yediği golle Gaziantep FK ile 3-3 berabere kaldı.

Ev sahibinin golleri 36. dakikada Falcao, 40. dakikada Belhanda  ve 66. dakikada Feghouli kaydetti. Gaziantep FK'nın golleri ise 17. dakikada Djilobodji, 78. dakikada Twumasi ve 90+15. dakikada Maxim'den geldi.

Galatasaray bu sonuçla birlikte haftaya oynayacakları Başakşehir maçı öncesinde rakibinin 8 puan gerisine düştü.

Başakşehir öncesi 2 kayıp

Sarı-kırmızılı takımda Ahmet Çalık kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Ceza sınırında olan Mariano ise ilk yarıda sarı kart gördü. İki yıldız Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

İptal edilen gol ve penaltı kararı
Gaziantep FK'da Kayode'nin 90+4. dakikada attığı gol VAR incelemesi sonucunda faul gerekçesiyle iptal edildi. Bu pozisyondan kısa bir süre sonra hakem Galatasaray kalecisi Orkun'un 6 saniyeden fazla topu elinde tuttuğu gerekçesiyle endirek serbest vuruş kararı verdi. Kullanılan paslı serbest vuruşta Maxim, Sekidika'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı kararı verdi. Penaltıyı da gole çeviren Maxim, maçın skorunu belirledi.

galatasaray gaziantep süper lig