Galatasaray'a 90+5'te büyük şok

ABONE OL

Süper Lig'in 5. haftasında nefes kesen karşılaşmayı 10 kişi tamamlayan Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, 10 kişi tamamladığı karşılaşmada Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Nefes kesen karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona ererken Galatasaray'da Etebo 45+2. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İkinci yarı 10 kişi oynayan sarı-kırmızılılar daha çok savunma yaparken, 71. dakikada Younes Belhanda'nın golü VAR kontrolünden sonra iptal edildi.

Son anları büyük mücadeleye sahne olan maçta skoru belirleyen gol 90+5. dakikada Davidson'dan geldi. Davidson'un golünden sonra Galatasaray kalan birkaç dakikada skoru değiştiremedi ve 90 dakika sonunda Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

Son 2 lig maçında da puan çıkmadı

Galatasaray, bu sonuçla Süper Lig'de bu sezon üst üste 2. yenilgsini almış oldu. Sarı-kırmızılılar Kasımpaşa'nın ardından Alanyaspor karşısında da sahadan puansız ayrıldı.

galatasaray alanyaspor galatasaray - alanyaspor maçı süper lig