Galatasaray'a sürpriz sol bek

ABONE OL

Sol bek mevkisine Kwdawo Asamoah'ı transfer etmek isteyen Galatasaray, bu oyuncunun alternatifini de hazırladı.

Sarı-Kırmızılılar’ın, Arsenal’de gözden çıkarılan sol bek Keiran Gibbs’i transfer etmek için çalışmalara başladığı belirtildi.

Transferin hareketli ekibi Galatasaray’dan, önemli bir hamle geldi. Sol beke bir oyuncu alacak Cimbom, Asamoah transferinde bir türlü istenen mesafe kaydedilemeyince Arsenal’den Keiran Gibbs’e yöneldi. Arsenal’e 4 milyon Euro benservis önerdiği öne sürülen sarı kırmızılı ekibin kurmayları, futbolcunun menajeri ve babasını transfer görüşmeleri için İstanbul’a çağırdı. Bu görüşmede pürüzleri tartışacak taraflar, bu pürüzleri çözmeye çalışacak.

Kadro dışı kaldı

2008 yılından beri Arsenal’in A takımında forma giyen Gibbs, bu sezon başında gözden düşmüştü. Teknik direktör Arsene Wenger’in gözden çıkardığı futbolcunun sözleşmesinin sezon sonunda bitmesi, Galatasaray’ın elini güçlendiriyor. 27 yaşındaki futbolcu sezon başında kadro dışı kalmış ve B takımında oynamaya başlamıştı.

Watford'un da kadrosuna katmak için uğraştığı ve İngiltere Milli Takımı’nda da görev yapan sol bek geçtiğimiz sezon 22 maçta forma giydi.

keiran gibbs galatasaray galatasaray transfer arsenal asamoah