Galatasaray Akhisarspor karşısında

ABONE OL

Türk Telekom Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 kanalından naklen ekranlara gelecek. Mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek.

Perşembe gecesi Lizbon'da Benfica ile 0-0 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 23. Haftası'nda kendi sahasında Akhisarspor ile karşılaşıyor.

Türk Telekom Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 kanalından naklen ekranlara gelecek. Mücadeleyi  Suat Arslanboğa yönetecek.

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 5 maçta 13 puan toplayarak lider Medipol Başakşehir'i takibini sürdüren sarı-kırmızılı ekipte Benfica karşısında oynayan futbolcular günü yenilenme antrenmanıyla geçirdiler. Diğer oyuncuların pas çalışması ve taktik çalışmalarla tamamladığı idman sonrası Galatasaray kampa girdi.

Sarı-kırmızılı takımda Martin Linnes'in sakatlığı sürüyor. Ayrıca Diagne ve Fernando'nun da sakatlıkları bulunuyor.

Eren Derdiyok ise devre arasında kadro dışı bırakıldığı için takımda yer almıyor.

Konuk Akhisarspor ise ligde 18 puanla son sırada yer alıyor. Yeşil-siyahlı ekipte Josue ve Serginho kart cezalısı. Mustafa Yumlu, Dany Nounkeu, Eray Ataseven, Miguel Lopes, Güray Vural ve Hasan Adıgüzel ise sakat. 

Geçtiğimiz hafta Cihat Arslan'la yollarını ayıran Akhisarspor'da bu maçta teknik sorumlu olarak Cem Kavçak görev yapacak.

galatasaray akhisarspor maçı ne zaman galatasaray akhisarspor