Galatasaray, Alanyaspor'a konuk oluyor

ABONE OL

Süper Lig'in 33. haftasında yarın Alanyaspor'a konuk olacak Galatasaray, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a puan kaybetmesiyle birlikte galibiyete odaklandı.

Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor’la sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe ile puanları eşitleme fırsatı yakalayan Galatasaray, UEFA’ya katılım için 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde bir ön eleme az oynayabilmek için ligde sezonu üçüncü sırada tamamlamak isteyen Galatasaray, Alanyaspor'u mağlup etmesi durumunda ligin son haftasındaki maçını kazanıp, Fenerbahçe'nin bir kez daha puan kaybetmesini bekleyecek.

Galatasaray, Alanyaspor'a yenilmesi durumunda ise lig üçüncülüğü şansını tamamen kaybedecek.

MAÇ DETAY

Aytemiz Alanyaspor – Galatasaray maçı Bahçeşehir Okulları Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1ekranlarından naklen yayınlanacak.

İKİ EKSİKLE GİDECEK

Hafta içinde gıda zehirlenmesi geçiren Hakan Balta'nın bugün yapılacak son antrenmanda durumu belirlenirken, omzunda ağrı hisseden kaleci Cenk Gönen'in ise Alanya'ya götürülmemesi düşünülüyor.

KARTLARA DİKKAT

Sarı-kırmızılı futbolculardan Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Josue Pesqueira, Nigel de Jong ve Eren Derdiyok, Alanyaspor maçında sarı kart görmeleri durumunda son haftada oynanacak Konyaspor maçında cezalı duruma düşecekler. 

alanyaspor galatasaray süper lig