Galatasaray-Başakşehir muhtemel 11'ler

ABONE OL

Süper Lig'in 33. haftasında lider Galatasaray ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. 

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Başakşehir kozlarını paylaşacak.   Nef Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacakken, karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray - Başakşehir muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi

Başakşehir: Muhammed, Şener, Edgar Ie, Duarte, Caner, Berkay, Aleksic, Deniz, Januzaj, Keny, Figueiredo

2 maçta 5 puan kaybı

Kasımpaşa'yı tek golle mağlup eden Galatasaray, Süper Lig tarihinde üst üste 14 maç kazanan tek takım olmayı başardı. Ancak milli ara öncesinde Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenildiler ve seri sona erdi. Dönüşte ise zorlu Adana Demirspor maçından 3 puanı 2 golle çıkarmayı başardılar. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a deplasmanda kaybetmesiyle birlikte de puan farkı yeniden 6 oldu. Ancak kupada Başakşehir'e 3-2 yenilerek Türkiye Kupası'na veda ettiler. Sonrasında Kayserispor'u 6-0 yendiler ve rakiplerine güçlü bir mesaj verdiler. Devamında ise zorlu Alanya deplasmanından 4 gollü galibiyetle döndüler. Sonrasında Karagümrük ile 3-3 berabere kalsalar da Fenerbahçe'nin kaybıyla birlikte puan farkını koruyarak liderliğini sürdürdüler. Ancak geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanından mağlubiyetle ayrıldılar ve ikinci sıradaki Fenerbahçe ile puan farkı 3'e kadar düştü.

Galatasaray 4-2 önde

Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanan 10 maçta 4 kez beraberlik sonucu çıktı. Sarı-kırmızılılar 4 karşılaşmayı kazanırken Başakşehir sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

galatasaray başakşehir süper lig