Galatasaray Benfica anlaşmazlığı sürüyor!

ABONE OL

Galatasaray ve Benfica anlaşmazlığı devam ediyor. Sinan Gümüş transferi için bir süredir girişimlerde bulunan Benfica, henüz Galatasaray'ı ikna edebilmiş değil. Sinan Gümüş'ün hem Galatasaray, hem Benfica'ya anlaşma konusunda baskı yaptığı iddia ediliyor. Galatasaray Benfica ile anlaşmaya bir türlü varamıyor.

Editör: Mehmet BAŞKAN

Galatasaray ve Benfica anlaşmazlığı devam ediyor. Sinan Gümüş transferi için bir süredir girişimlerde bulunan Benfica, henüz Galatasaray'ı ikna edebilmiş değil. Sinan Gümüş'ün hem Galatasaray, hem Benfica'ya anlaşma konusunda baskı yaptığı iddia ediliyor. Benfica ile anlaşmak isteyen Sinan Gümüş, Galatasaray'a transfer konusunda baskı yapıyor.


Galatasaray Benfica ile anlaşabilecek mi

Galatasaray yönetimi, Sinan Gümüş transferinde taviz vermek istemiyor. Sinan Gümüş'ü 5 milyon euro'dan daha düşük bir bonservis ile satmaya yanaşmıyor. Benfica yönetimi ise 3 milyon euro'dan fazla bonservis ödemek istemiyor. Galatasaray Benfica ile ekonomik anlaşmazlığı geride bırakır ise birkaç gün içerisinde Sinan Gümüş transferinin tamamlanacağı tahmin ediliyor.


Kadroda revizyona giden Galatasaray, Sinan Gümüş'ü kadroda düşünmüyor. Özellikle yeni transferlerin takıma uyumu sonrasında Sinan Gümüş kulüpte ikinci plana atıldı.


Türkiye'deki misyonunu tamamladığına inanan Sinan Gümüş, futbolunu geliştirmek ve vitrine çıkabilmek için Portekiz yolunu tutmak istiyor. Enes Ünal ve Cengiz Ünder'in Türk futbolcuları Avrupa konusunda olumlu etkilediği iddia ediliyor. Avrupa pazarına açılmak isteyen yerli futbolcular, Türkiye'de gün sayıyor.

galatasaray ve benfica galatasaray benfica sinan gümüş transferi galatasaray sinan gümüş transferi sinan gümüş bonservisi sinan gümüş hangi takıma gitti sinan gümüş benfica sinan gümüş benfica transferi sinan gümüş yaşı sinan gümüş kaç paraya gitti sinan gümüş kimdir son dakika spor