Galatasaray'da iki kritik karar!

ABONE OL

Galatasaray'da ilk 5 maçında galibiyet alamayan tek teknik direktör olan Domenec Torrent'in geleceği ciddi bir şekilde tartışılıyor.

Domenec Torrent ile 5'te 0 yapan Galatasaray'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Başkan Burak Elmas, Göztepe maçında 3 puan alınamaması durumunda radikal bir adım atıp ya seçime gidecek ya da İspanyol hoca ile yollar ayrılacak. Camia ve Galatasaray taraftarlarının yolların ayrılmasını beklediği Torrent ise herkesi şaşırtan bir karara imza attı. 

Florya'da mesaiye başlayan ve Torrent'le sık sık toplantılar yapan Elmas, Göztepe maçı öncesinde teknik heyetle ilgili operasyon düşünmüyor. 1.5 yıllık sözleşme imzalanan Torrent'in 2.5 milyon Euro'nun üzerinde alacağı bulunuyor. Geleceği pamuk ipliğine bağlı olan İspanyol hoca için Göztepe deplasmanı çok kritik...

Torrent'in planları ise uzun vadeli...

Galatasaray galip gelemezse, Burak Elmas'ın seçim ya da hoca değişikliği gibi radikal kararlar alabileceği konuşuluyor. Camiada Domenec Torrent'in ayrılığı beklenirken, İspanyol teknik adamın planları ise uzun vadeli... 59 yaşındaki çalıştırıcı, oturum izni almayı bekliyor.

Şubat ayı başında Florya Metin Oktay Tesisleri'ne yakın bir yerde ev tutan Torrent'in bu hafta içinde eşini Barselona'dan İstanbul'a getirteceği öğrenildi. (Sabah)
 

galatasaray