Galatasaray'da Muslera'ya yapılacak teklifi açıkladı

ABONE OL

Rizespor maçında geçirdiği talihsiz sakatlığın ardından ameliyat olan ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak Muslera'nın yeni sözleşme süresi belli oldu.

Galatasaray'da 9 yıllık kariyerinde herkesin takdrini ve sevgisini kazanan Fernando Muslera, Rizespor maçındaki talihsiz sakatlığı ve geçirdiği ameliyat nedeniyle yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak. Sarı-kırmızılılar şimdiden kulübün unutulmayacak isimleri arasına girmeyi başaran Fernando Muslera'ya yeni bir sözleşme önermeye hazırlanıyor.

Galatasaray taraftarlarının da çok sevdiği Muslera'ya yapılacak sözleşme teklifinin 3 yıllık olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray ile Muslera en az 3 yıl daha

Spor dünyasının önemli duayenlerinden Bilal Meşe, köşe yazısında bu konuyla ilgili bir detayı açıklarken, 'Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ı aradım, açık sözlüdür yalanı-dolanı olmaz, en azından ben böyle biliyorum. “Muslera’nın sözleşmesini uzatacak mısınız?” diye sordum sevgili Albayrak’a; “Tabii ki uzatacağız, o bizim evladımız, üç yıl daha burada olacak” dedi. Valla, ne diyelim, helal olsun... Bence yöneticilik ve adamlık da budur, alkışlıyorum' ifadelerini kullandı.Abdürrahim Albayrak da geçtiğimiz günlerd eyeni sözleşme müjdesini vermiş ancak bu sözleşmenin kaç yıllık olduğunu açıklamamıştı. Albayrak yaptığı açıklamada 'Muslera'nın sözleşmesini iki yıl daha uzatacağız. Oynuyormuş gibi ödemeleri yapacağız. Başarılarını anlatmaya gerek yok. Sekiz yılda 14 kupa, kolay mı? O bizim evladımız, asla onu zor gününde yalnız bırakmayacağız' ifadelerini kullandı.

fernando muslera galatasaray