Galatasaray'da Rafael Leao hazırlığı! Buruk'tan onay...

ABONE OL

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Rafael Leao'yu Kocaelispor maçında sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Süper Lig'de sezonun en flaş transferlerinden birisi olan Rafael Leao, Sporting deplasmanında ikinci yarıda oyuna dahil olmuştu. Milan'dan transferi öncesinde ufak bir sakatlık yaşadığı için henüz formuna kavuşamayan Portekizli oyuncu, iki haftadır forma giyiyor.

Okan Buruk, 27 yaşındaki dünya yıldızını yavaş yavaş takıma ısındırıyor. Leao'nun hafta sonunda oynanacak olan Kocaelispor mücadelesine ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Kanat bölgesinde istenen verimi alamayan teknik heyet Leao ile bu sorunu kökünden çözecek. Formasını aldıktan sonra takıma önemli bir ivme kazandırması beklenen Portekizli, gerekirse forvette de görev yapabiliyor. Osimhen'in yokluğunda bu bölge için de önemli bir alternatif olan Leao, ligde rakipler kapandığı için kanatlarda daha fazla boşluk bulacağı için şimdilik kenarda görev yapacak. Bu haftadan itibaren Rafael Leao'nun ilk 11'e geçmesi bekleniyor.