Galatasaray'da yeni dönem!

ABONE OL

Galatasatay'da başkanlık seçimleri müthiş bir heyecana sahne olurken Burak Elmas, çok az bir farkla sarı kırmızılı takımın yeni başkanı seçildi.

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas oldu! Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşen seçimde 4731 kişi oy kullanırken Burak Elmas ile Eşref Hamamcıoğlu arasında müthiş bir çekişme yaşandı.

Başkanlık için 30 sandık açılırken Burak Elmas, son 28. sandık sonrası ilk kez Hamamcıoğlu'nu geride bıraktı.

Galatasaray tarihinin en heyecanlı seçimlerinden birine sahne olan oylamada Burak Elmas, 41 oy farkla birinciliği alırken Galatasaray'ın 38. başkanı oldu. 

Başkanlık seçimlerinde Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan aday olmuştu. 

Fatih Terim açıklaması

Burak Elmas, başkan olarak seçildikten sonra Fatih Terim sorusuna de cevap verdi ve ''Kimse merak etmesin camiaya verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Ekibimizi tanıtarak bir süreç yürüttük. Yapacak çok işimiz var. Birlik olup çok şey başaracağız.  Mazbatayı aldıktan sonra verdiğimiz sözlerimizi tutacağız.'' sözlerini kullandı.
 


Burak Elmas'ın yönetim listesinde kimler var?

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas'ın yönetim kurulu asil ve yedek listesi ise şu şekilde:

Asil: Ali Polat Bengiserp, Mehmet Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç Kanık, Turhan Özen, Burçak Emre Zorlu, Şükran Köksal Ünlü, Mustafa Özgür Kalelioğlu, Rezan Epözdemir, Işıtan Gün.

Yedek: İbrahim Reha Keskin, Selam Sefada, Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, Mehmet Polat Kalafatoğlu, Ahmet Ozan Şener.