Galatasaray'da yeniden Campbell sesleri

ABONE OL

Leipzig'e giden Bruma'nın boşluğunu doldurmak için harekete geçen sarı-kırmızılılar, Joel Campbell için girişimlere başladı. Daha önce de ilgilendikleri Kosta Rikalı oyuncu için kulübü Arsenal'e 3 milyon euro teklif sunulacak.

Galatasaray’ın daha önce birçok kez gündemine gelen Joel Campbell için yeniden düğmeye basıldı. Sezonu Sporting Lizbon'da kiralık geçiren Kosta Rikalı oyuncuyla önümüzdeki hafta masaya oturmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar bu kez mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. 

Arsenal 1 yıllık anlaşmasının kalan 24 yaşındaki futbolcunun bu durumu Galatasaray’ın elini güçlendiriyor. Takvim’in haberine göre, bu kozu kullanmak isteyen Galatasaray’ın İngiliz kulübüne 3 milyon euroluk bir teklif sunacağı Arsenal'in de bu rakamı kabul edebileceği gelen haberler arasında. 

SOL AYAĞI ÇOK ETKİLİ 

Podolski'nin transferi zamanında Arsenal ile yakın ilişki kuran sarı-kırmızılılar, Campbell'ı tahmin edilenin altında bir maliyetle bitirmeyi düşünüyor. Villarreal, Olympiakos ve Betis'te kiralık olarak forma giyen yıldız futbolcu bu sezon Sporting Lizbon'da 18 maçta 3 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koydu. Sol ayağını çok etkili kullanan Kosta Rikalı yıldız sürati ve fiziğiyle de Galatasaray'a güç katabilecek bir isim olduğu iddia ediliyor. 

.


joel campbell arsenal galatasaray sporting lizbon