Galatasaray'dan forvet atağı

ABONE OL

Transferde hareketli günler yaşayan Galatasaray'ın, aradığı forveti İsviçre'de bulduğu iddia edildi.

Sarı Kırmızılılar’ın, Sion’un forveti Moussa Konate ile ciddi şekilde ilgilendiği ve oyuncuyu almak için girişimlere başladığı öne sürüldü.

SÖZLEŞMESİNİN SON YILINDA

Transferde bombaları ardı ardına patlatan Galatasaray için bir iddia da İsviçre’den geldi. Forvet arayışında olan Galatasaray’ın, Sion’un yıldız forveti Moussa Konate ile ilgilendiği iddia edildi. İsviçre ve Senegal basınında çıkan haberle göre sözleşmesinin final yılında olan Senegalli futbolcunun da Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

4 MİLYON EURO GEREKİYOR

Oyuncunun sözleşme yenilemekte olan isteksizliğinden dolayı İsviçre kulübü, Konate’yi satmaya sıcak bakıyor. 24 yaşındaki Senegalli forvet için 4 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli biçen Sion, Konate’yi önümüzdeki sezon bedavaya bırakmak istemiyor. Geçtiğimiz sezon 39 maçta 14 gol atıp 6 asist yapan futbolcunun Galatasaray’da oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı takım Östersunds maçında ilk onbir oynamasına karşın bekleneni veremeyen Sinan Gümüş'ü satmayı ve ondan gelecek ücretle Konate transferini bitirmeyi hedefliyor.

moussa konate galatasaray forvet transferi sion isviçre