Galatasaray'dan Necati'ye şaşırtan teklif

ABONE OL

Galatasaray, beIN Sports'ta yorumculuk yapan Necati Ateş'e sürpriz bir teklif götürdü.

Galatasaray'ın eski golcüsü Necati Ateş'e sarı-kırmızlı takımdan beklenmedik bir teklif geldi. Galatasaray Kulübü, Necati Ateş'e "sportif direktör yardımcılığı" görevi teklif etti.

Gelecek sezonda iddialı bir ekip oluşturup sportif başarı hedefleyen Galatasaray Kulübü, bu konuda hareketli günler geçiriyor. Galatasaray, beIN Sports'ta Galatasaray maçlarından sonra yorumuna başvurulan eski futbolcusu Necati Ateş'e teklif götürdü.

Sportif Direktör Cenk Ergün'ün yardımcısı olarak göreve getirilmesi hedeflenen Necati Ateş, teklif için olumlu görüş bildirdi. Yönetiminde ve Necati Ateş’in bu durumu önümüzdeki günlerde masaya yatırıp KAP’a bildirmesi bekleniyor.

YENİ OLUŞUM

Bu arada sarı-kırmızılılarda Cenk Ergün'ün, sportif direktörlük görevine getirilmesinin ardından geçtiğimiz günlerde Galatasaray Futbol Akademisi'nde Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu mevkiine Emrah Bayraktar uygun görülmüştü.

Kadro yapılanmasının yanı sıra teknik heyette de baştan aşağı yeniden yapılanmaya giden Galatasaray, gelecek hafta transferlerde hareketli saatler yaşayacak.

necati ateş galatasaray cenk ergün süper lig transfer