Galatasaray'dan sert cevap Gerilim iyice tırmandı!

ABONE OL

Galatasaray ile Beşiktaş arasında Süper Lig'in yeniden başlamasına kısa bir süre kala gerilim tırmanıyor.

Korona virüs sonrası Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala Galatasaray ile Beşiktaş arasında ortam biraz gerildi. Beşiktaş cephesinden yapılan 'Şampiyonluk verilmeli' açıklamasına, Galatasaray'dan da kısa bir süre sonra yanıt geldi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 1986/87 sezonuyla ilgili '1986-1987 sezonunun şampiyonluk kupası Galatasaray'dan alınıp Beşiktaş'a verilmeli' açıklaması olmuştu. Sarı-kırmızlı kulüp, bu açıklamaya kısa bir süre sonra yanıt verdi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada 'Rakibimizi geçmişten kupa çıkartma çabalarını bir kenara bırakarak, saha içinde adil, dürüst ve sportmence bir yarış içerisinde şampiyonluk kazanmaya devam ediyoruz' ifadelerine yer verildi. Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasında, o dönem yaşananlarla ilgili iddiayı gündeme getiren kitabın yazarı hakkında da hukuki sürecin başlatıldığı belirtildi.

İki kulüp arasında ligin başlamasına kısa bir süre kala yaşanan gerginliğin, bu açıklamaların ardından ne kadar devam edeceği belirsiz ancak bu açıklamaların lig boyunca karşılıklı devam etmesi sürpriz olmayacak.

galatasaray beşiktaş ahmet nur Çebi