Galatasaray dibi gördü: 87-92
Euroleague’in alt sıralarında yer alan iki takımın mücadelesinde Armani Milan, temsilcimiz Galatasaray Odeabank’ı 92-87 yenerek 10 maçlık mağlubiyet serisine son
Euroleague’in alt sıralarında yer alan iki takımın mücadelesinde Armani Milan, temsilcimiz Galatasaray Odeabank’ı 92-87 yenerek 10 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.
18.maçında 5. galibiyetini alan İtalyan ekibi, temsilcimiz ile puanları eşitlemiş oldu. Galatasaray Odeabank ise sekizinci deplasmandan da yenilgiyle ayrıldı.
21 asist ile oynayan EA7 Milan’da son çeyreğin yıldızı Simon 19 sayı 5 asist, Raduljica 13 sayı üretti.
13/24 üç sayı yüzdesine rağmen maçı kaybeden Galatasaray Odeabank’ta ise Sinan Güler 17 sayı 6 asist, Uruguaylı Fitipaldo 17 sayı ve Austin Daye 14 sayı ile oynadı.