Galatasaray Gomis'e kavuşuyor

ABONE OL

Yaklaşık bir aydır transferi için yoğun uğraş verdiği Bafetimbi Gomis için geri sayıma başlayan sarı-kırmızılılar futbolcuyla anlaştı. Kulübü Swansea City'yi de 3.5 milyon euroya ikna eden Galatasaray'da, son ayrıntıların görüşmesinden sonra imzaların atılması bekleniyor.

Galatasaray Bafetimbi Gomis’e nihayet kavuşuyor. Sarı-kırmızılılar ilk transferini Fransız golcüyle yapacak. Yönetim, yaklaşık bir aydır peşinde olduğu ünlü golcü ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladı. Yönetim ince ayrıntıların hallolmasından sonra taraftarına müjdeli haberi vermeye hazırlanıyor.

"CUMAYA NETLİK KAZANIR"

31 yaşındaki Fransız yıldızı 2+1 yıllık sözleşmeye ikna eden ve yıllık 3.2 milyon euro garanti paraya el sıkışan sarı-kırmızılılar, futbolcunun kulübü Swansea City ile de mutlu sona nihayet ulaştı.

Futbolcusu için 5 milyon euro civarında bir fiyat belirleyen İngiliz kulübü, Galatasaray’ın ısrarlı tavrı sonunda rakamı aşağı çekmek zorunda kaldı.  Tarafların bonservis konusunda 3.5 milyon euroya anlaştığı gelen haberler arasında.

Artık iki kulüp ödeme planı üzerinde netleşmeye çalışırken, Hürriyet’in haberine göre, ufak pürüzler giderildikten sonra imzaların atılması bekleniyor. Gomis’in menajeri Etienne Mendy de müjdeyi verdi ve “Cuma gününe kadar bu iş netlik kazanır” diyerek transferde artık son viraja girildiğinin mesajını iletti.

MARSİLYA'YI İSTEMEDİ

Kiralık olarak forma giydiği Marsilya’da geçen sezon iyi bir sezon geçiren 1.84’lük Bafetimbi Gomis çıktığı 31 karşılaşmada rakip fileleri 20 kez havalandırmış, takımı adına 3 de asist yapmıştı.

Sarı-kırmızılı kulübün cazip rakamı ve uzun sözleşme teklifi sonrası Marsilya’nın teklifini reddeden Fransız yıldızın, Galatasaray’ın 28 Haziran’da başlayacak yurt dışı kampına katılacağı gelen haberler arasında. 

galatasaray gomis swansea city etienne mendy