Galatasaray Gomis'le masada ancak...

ABONE OL

Başkan Dursun Özbek'in, 'görüşmeler sürüyor' dediği Bafetimbi Gomis için tarafların imza aşamasına geldiği öğrenildi.

Bu sezon Marsilya’da kiralık olarak forma giyen Bafetimbi Gomis, performansıyla eski günlerini hatırlattı. Ligue 1’de 20 golle başarılı bir sezon geçiren Gomis, Galatasaray’a çok yakın.

Başkan Dursun Özbek’in ismini verdiği oyuncu için kulüple temasa geçildi. 31 yaşındaki Fransız oyuncu için kulübü Swansea ile şartlar görüşüldü. Oyuncunun performansından dolayı bonservisinde indirime gitmeyen Swansea, ısrarı bıraktı ve anlaşma imza aşamasına geldi.

BONSERVİS DÜŞTÜ

Swansea, Galatasaray’la görüşmelerinin ardından indirime gitti ve bonservisi 3 milyon euro olarak belirledi. Oyuncunun bonservisi konusunda 3 milyona anlaşan sarı-kırmızılılar, yıllık ücret konusunda biraz zorlanacak gibi.

Bafetimbi Gomis’e senelik verilecek 3.5 milyon euronun yanı sıra imza parası ve bonus verileceği de gelen bilgiler arasında. Oyuncunun talepleri doğrultusunda transferde detaylar konuşulurken şartların normale indirgenmesi için bekleniyor. Başarılı geçirdiği sezonun ardından oyuncuya gelen teklifler, transfer sözleşmesinde detayların artmasına neden oluyor. İşte o detaylar...



gomis galatasaray marsilya swansea süper lig transfer