Galatasaray'ı açıkladılar! ''Görüşmeler sürüyor''

ABONE OL

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Oğulcan Çağlayan'ın takımdan ayrılacağını açıklarken, yeni takımının büyük ihtimalle Galatasaray olacağını söyledi.

Galatasaray'ın geçtiğimiz yıllarda da sık sık gündemine aldığı Oğulcan Çağlayan için bu sezon da devrede olduğu ortaya çıktı. Çaykur Rizespor forması giyen 23 yaşındaki forvet Oğulcan Çağlayan için görüşmelerin başladığı açıklandı.

2016 yılından bu yana bonservisi Çaykur Rizespor'da olan Oğulcan Çağlayan için ilk resmi açıklama Karadeniz temsilcisinin başkanı Hasan Kartal'dan geldi. Haber Global'e telefonla bağlanan Hasan Kartal, Oğulcan için görüşmelerde ağır basan tarafın Galatasaray olduğunu 'Oğulcan Çağlayan Rizespor'dan ayrılıyor. Görüşmeleri Galatasaray ağırlıklı' sözleriyle dile getirdi.

Galatasaray, Oğulcan Çağlayan ile anlaşması durumunda genç oyuncu için kulübüne bonservis ödemeyecek. Rizespor ile sözleşmesi bitecek olan Oğulcan bu sezon Süper Lig'de oynadığı 20 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Futbola Osmanlıspor altyapısında başlayan Oğulcan profesyonelliğe Gaziantepspor ile geçmişti. Genç oyuncu Türkiye'nin genç milli takım kategorilerinde de birçok kez forma giydi.

oğulcan Çağlayan galatasaray Çaykur rizespor