Galatasaray'ı kahreden istatistik!

ABONE OL

Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında aldığı yenilgiyle deplasman serisini kaybederken, karşılaşma boyunca sadece 1 şutta kalarak bu sezonun en kötü rakamını elde etti.

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Fatih Karagümrük'e gergin geçen 90 dakika sonunda 2-1 mağlup olurken, bu sezonun en kötü 'şut' performansına da imza attı.

Galatasaray'ın karşılaşmadaki tek golü uzatma dakikalarında Mbaye Diagne'nin penaltısından geldi. Sarı-kırmızılı takım adına penaltıyı gole çeviren Diagne, aynı zamanda maç boyunca Galatasaray'ın kaleye isabet eden tek şutunu çeken isim oldu.

Sarı-kırmızılılar maç boyunca Fatih Karagümrük kalesine 15 şut denemesinde bulunurken sadece birinde kaleyi buldu. Bu Galatasaray'ın 2020/21 sezonunda kaleye en az isabetli şut attığı karşılaşma da oldu.

Deplasmandaki galibiyet serisi bozuldu

Bu sezon deplasman fobisini aşmış görünen Galatasaray'ın dış sahadaki galibiyet serisi de Fatih Karagümrük maçıyla sona ermiş oldu. BB. Erzurumspor, Sivasspor ve Çaykur Rizespor maçlarını kazanan Galatasaray, 3 maç aradan sonra Fatih Karagümrük karşısında sahadan puansız ayrılmış oldu.   (function(b, s, p, o, r, t) { b["broadage"] = b["broadage"] || []; if (!b["broadage"].length) { r = document.createElement(s); t = document.getElementsByTagName(s)[0]; r.async = true; r.src = p; t.parentNode.insertBefore(r, t); } b["broadage"].push({ "bundleId": o.bundleId, "widgets": o.widgets, "accountId": o.accountId }); })(window, "script", "//cdn-saas.broadage.com/widgets/loader/loader.js", { "bundleId": ["soccer-mc"], "accountId": "948a9fe6-4f8a-484d-96b3-34be483b77f9", "widgets": { "soccerMatchCenter": [{ "element": "DOM_element_id_in_your_website_1608332041575", "matchId": 1459825, "options": { "lang": "tr-TR" } }] } });

galatasaray fatih karagümrük süper lig mbaye diagne