Galatasaray için Oğulcan ve transfer açıklaması

ABONE OL

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray'ın yakından ilgilendiği golcü oyuncu Oğulcan Çağlayan ve transfer iddialarıyla ilgili konuştu.

Bir süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Oğulcan Çağlayan ve geleceğiyle ilgili Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal kısa bir açıklamada bulundu. Hasan Kartal, Oğulcan'ın sözleşmesinin bittiğini ancak kendisiyle yeni sözleşme imzalamak istediklerini dile getirdi.

Milliyet Gazetesi'ne konuşan ve Galatasaray iddialarını duyduğunu ancak kendilerine bir öneri gelmediğini de söyleyen Kartal, 'Ben de sizin gibi bu iddiaları duydum. Şu anda bize ulaşan resmi bir teklif yok. Sezon sonunda mukavelesi bitiyor. Kendisiyle sözleşme yenilemek için görüştük. Bize gitmek istediğini söyledi. Kalecimiz Gökhan Akkan için de herhangi bir resmi teklif yok' ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Oğulcan Çağlayan ile önceki sezonlarda da yakından ilgilenmişti. 23 yaşındaki golcü oyuncunun da Galatasaray'a gitmek istediği biliniyor.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Oğulcan için Galatasaray'ın birkaç hafta içerisinde resmi adımları atması bekleniyor.

oğulcan Çağlayan galatasaray Çaykur rizespor