Galatasaray'ın hedefi için Fransa'dan açıklama geldi

ABONE OL

Nice'in hocası Lucien Favre, transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'da hedeflerden biri olan Giannelli Imbula hakkında yorumda bulundu.

Fransa Ligue 1'de Nice ile ligi üçüncü sırada noktalayan ve 57 yıl sonra kulübü Şampiyonlar Ligi'ne götüren Lucien Favre, Galatasaray’ın hedefindeki Imbula için övgü dolu sözler söyledi.

FARKLI POZİSYONLARDA OYNAYABİLİYOR

Galatasaray’ın yoğun bir biçimde ilgilendiği Stoke City’nin ön liberosu Imbula hakkında konuşan Favre, "O çok beğendiğim bir oyuncu. Sol ayağını çok iyi kullanıyor ve hem 6 hem de 8 numara pozisyonunda oynayabiliyor" dedi.

NICE DEVREDE Mİ?

Başarılı hoca Lucien Favre’nin Imbula hakkındaki bu övgü dolu sözleri Fransız basınında ‘transfer’ çağrısı olarak yorumlandı. Fransız basınının bazı organlarında Galatasaray’ın önemli yol katettiği transfere Nice’in de dahil olduğu iddia edildi.

KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan bu transfer hakkında konuşan Stoke City CEO’su Tony Scholes, "Şimdilik transfer konuşmak için çok erken. Transfer için oluşan süreçler çok uzayabiliyor. Dolayısıyla Gianelli Imbula’nın transferi için de konuşmak için çok erken" yorumunda bulundu. 

gianelli imbula nice lucien favre galatasaray stoke