Galatasaray'ın hedefi Premier Lig'de

ABONE OL

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Stoke City forması giyen Giannelli Imbula'nın peşine düştü.

Gelecek sezon transferlerini Igor Tudor'un isteklerine göre şekillendiren Galatasaray, orta sahaya önemli bir ismi almak için harekete geçti. Felipe Melo'nun ayrılmasının ardından o bölgeyi bir türlü dolduramayan Sarı-Kırmızılılar, Stoke forması giyen Imbula ile problemleri çözmek istiyor. 

KİRALIK OLARAK İSTENİYOR

AMK'nın haberine göre geçtiğimiz sezon ortasında Porto'dan 24 milyon euro bedelle Stoke City'ye transfer olan ancak çok az forma şansı bulan oyuncunun Galatasaray tarafından 1 yıllığına kiralanmak istediği iddia edildi. 

TUDOR OLUMLU RAPOR VERDİ

Imbula için Tudor'un görüşünü alan yönetimini olumlu cevap aldığı ve gelecek günlerde İngiliz kulübüne teklif yapacağını belirtildi. 

15 MAÇA ÇIKABİLDİ

Stoke City'ye devre arasında transfer olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, 14 maçta forma giyerken 914 dakika süre aldı. 

PORTO ÇOK PARA HARCADI

Sattığı oyunculardan kazandığı paralarla Avrupa'nın örnek kulüplerinden olan Porto, Marsilya'da parlayan Giannelli Imbula için 20 milyon euro'luk bir bonservis bedeli ödemiş sadece bir buçuk sezon sonra Fransız oyuncuyu, Stoke City'ye 24 milyon euro'ya satmıştı.

giannelli imbula stoke city galatasaray igor tudor