Galatasaray kasayı doldurmak istiyor

ABONE OL

Sarı-Kırmızılı ekip hızla transfer çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da takımdan ayrılması gündemde olan oyuncuları satıp, kasasını doldurmak istiyor.

Süper Lig’e ‘süper’ bir başlangıç yapan Galatasaray’ın teknik patronu Igor Tudor’un kadroda düşünmediği oyuncularla yollarını ayırması bekleniyor. Tudor’un verdiği rapor doğrultusunda Nigel De Jong, Hakan Balta, Ryan Donk ve Luis Cavanda takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, 4 oyuncuyla yollarını ayırıp kasasını doldurmayı planlıyor. 

Yönetim Sinan Gümüş’e gelen tekliflere açık

Benfica ile Sinan Gümüş konusunda anlaşamayan Sarı-Kırmızılı yönetim futbolcuya Almanya’dan gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor. Teknik Direktör Igor Tudor ayrıca Emrah Başsan, Lionel Carole ve Tarık Çamdal’a teklif gelmesi durumunda değerlendirilmesi gerektiğini yönetime iletti.

Genç oyunculara şans verilecek

Galatasaray’ın adı geçen futbolcuları göndermek istemesinin asıl sebebi takımdaki yıllık ücretleri dengelemek ve yeni transferlere kaynak yaratmak. Aynı zamanda genç yeteneklere forma şansı vermek isteyen Teknik Direktör Igor Tudor sezon içinde ihtiyaç duyması durumunda altyapıdaki oyunculara forma şansı verebileceğini yönetime iletti.

galatasaray galatasaray transfer igor tudor sinan gümüş lionel carole tarık çamdal emrah başsan nigel de jong ryan donk luis cavanda hakan balta