Galatasaray-Kayserispor muhtemel 11'ler

ABONE OL

Süper Lig'in 29. haftasında lider Galatasaray ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. 

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Kayserispor kozlarını paylaşacak. 

Nef Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 20.30'da başlayacakken, karşılaşmayı Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray - Kayserispor muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Oliveira, Torreira, Zaniolo, Rashica, Kerem, Icardi

Kayserispor: Bilal, Uzodimma, Kolovetsios, Hosseini, Gökhan, Mensah, Kemen, Emrah, Cardoso, Mane, Thiam

Ligde avantajını koruyor, kupadan elendi

Ligden çekilmek zorunda kalan Gaziantep FK ile oynaması gereken maç, hükmen Galatasaray'ın lehine yazılınca, sarı-kırmızılılar ligdeki galibiyet serisi 13 maça çıktı. Son karşılaşmada ise Kasımpaşa'yı tek golle mağlup ettiler.

Sonrasında ise Kasımpaşa'yı tek golle mağlup eden Galatasaray, Süper Lig tarihinde üst üste 14 maç kazanan tek takım olmayı başardı. Ancak milli ara öncesinde Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenildiler ve seri sona erdi. Dönüşte ise zorlu Adana Demirspor maçından 3 puanı 2 golle çıkarmayı başardılar. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a deplasmanda kaybetmesiyle birlikte de puan farkı yeniden 6 oldu. Ancak son resmi maçlarında Başakşehir'e 3-2 yenilerek Türkiye Kupası'na veda ettiler.

Galatasaray 6-2 önde

Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan 10 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Sarı-kırmızlılar 6 karşılaşmayı kazanırken Kayseri ekibi 2 kez sahadan 3 puanla ayrıldı.