Galatasaray - Marsilya muhtemel 11'ler

ABONE OL

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki beşinci maçında Marsilya ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...    

UEFA Avrupa Ligi gruplarının beşinci maçında Galatasaray ile Marsilya karşı karşıya gelecek. 

Nef Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. Mücadele saat 20:45'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Morutan, Feghouli, Kerem, Halil,

Marsilya: Lopez, Lirola, Saliba, Balerdi, Amavi, Gueye, Gerson, Harit, De La Fuente, Luis Henrique, Milik

Eksikler

Galatasaray: Arda Turan, Sacha Boey

Tur biletini alabilir

Grupta ilk 4 haftada 8 puan toplayan Galatasaray, Marsilya maçının son düdüğüyle birlikte tur biletini hatta zirveyi bile garantileyebilir. Sarı-kırmızılılar, sahadan 1 puanla ayrılması halinde diğer maça bakılmaksızın grubu ilk 2 sırada bitirmeyi garantileyecek. Lokomotiv Moskova'nın Lazio'yu yenmesi halinde ise 1 puanla liderliğini de kesinleştirecek.

Sarı-kırmızılıların kazanması durumunda ise Lazio'nun olası puan kaybı yine grubu zirvede bitirmesini sağlayacak. Temsilcimizin kaybetmesi halinde ise hem liderlik hem tur bileti son hafta maçlarının ardından belli olacak.

Puan durumu;

1- Galatasaray - 8 puan
2- Lazio - 5 puan
3- Marsilya - 4 puan
4- Lokomotiv Moskova - 2 puan

İlk maç berabere bitti

Galatasaray ile Marsilya tarihlerinde iki kez karşı karşıya gelecek. Grupta oynanan Fransa'daki mücadele 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

galatasaray marsilya galatasaray marsilya