Galatasaray pazartesi günü toplanıyor

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi'ne ikinci ön eleme turundan itibaren katılacak olan Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları 19 Haziran Pazartesi günü start alıyor. Sarı-kırmızılılar 28 Haziran'da Slovakya kampına gidecek.

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezonu dördüncü sırada tamamlayan ve gelecek yıl UEFA Avrupa Ligi’ne ikinci ön eleme turundan itibaren katılacak olan Galatasaray, hazırlıklarına pazartesi günü başlıyor.

Galatasaray Kulübü’nün resmi internet sitesinden açıklanan kamp programına göre, sarı-kırmızılı futbolcular yeni sezon çalışmaları kapsamında 19 Haziran Pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelecek. Galatasaray’da sezonun ilk idmanına saat 19.00’da çıkacak.

Ligde geçen sezonun bitmesinden hemen sonra milli takımlara giden Galatasaraylı futbolcuların ise 1 hafta daha tatil yaparak 26 Haziran Pazartesi gününden itibaren takıma katılacakları açıklandı.

SLOVAKYA’DA İKİ HAZIRLIK MAÇI

Galatasaraylı futbolcuların kamp programının detayları şöyle:

Sarı-kırmızılı ekip, 28 Haziran Çarşamba günü yurt dışı kamp çalışması için Slovakya’nın Samorin kentine gidecek. Slovakya’nın başkenti Bratislava’ya yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta yer alan Samorin’de 8 Temmuz Cumartesi gününe denk kalacak olan Galatasaraylı futbolcular burada iki hazırlık maçı yapacak.

Slovakya kampının ardından İstanbul’a dönecek olan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi İkinci Ön Eleme Turu ilk maçına 13 Temmuz perşembe günü çıkacak.


galatasaray uefa avrupa ligi