Galatasaray sonunu getiremedi

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Galatasaray, öne geçtiği maçta Barcelona'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde 0-0 biten ilk maçın rövanşında Galatasaray ile Barcelona, İstanbul'da karşı karşıya geldi. Galatasaray, 1-0 öne geçtiği maçta sonunu getiremedi ve Barcelona'ya 2-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

50 bin taraftarının müthiş desteğiyle maça başlayan Galatasaray, 28. dakikada Marcao'nun golüyle öne geçti. Barcelona, 37. dakikada Pedri'nin golüyle skora eşitliği getirirken ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Zamana karşı oynayan Barcelona

İkinci yarıda 50. dakikada çok kişiyle Galatasaray ceza sahasına giren Barcelona, Aubameyang'ın golüyle 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda Barcelona'da futbolcular zaman geçirirken Pique ve Jordi Alba gibi futbolcuların tribünleri provake ettiği de görüldü. Son dakikalarda Galatasaray aradığı golü bulamadı ve Barcelona maçı 2-1 kazandı.

Bu skorla birlikte Barcelona, çeyrek finale yükselirken temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne son 16 turunda veda etti.