Galatasaray ve Beşiktaş genç oyuncunun peşinde!

ABONE OL

Galatasaray ve Beşiktaş'ın listesinde yer alan Barış Alper Yılmaz'a Avrupa kulüplerinin de ilgisi var.

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen Barış Alper Yılmaz ile Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor.

Sezonun sona ermesiyle kulüpler gelecek sezonun transfer planlamalarına da başladı. TFFF 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nün genç yıldızı Barış Alper Yılmaz transferin en gözde isimlerinden biri konumunda.

Goal Türkiye'nin haberine göre dört büyüklerin kadrosuna katmak istediği 21 yaşındaki oyuncuyu Avrupa kulüpleri de yakından takip ediyor.

Fatih Terim bizzat aradı

Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalaması beklenen Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için harekete geçti. Fatih Terim, Ankara Keçiörengücü yetkililerini bizzat arayarak oyuncu hakkında bilgi istemesine rağmen yönetimde yaşanan belirsizlikler sarı - kırmızılıların bir adım geride kalmasına sebep oluyor.

Beşiktaş'ın Ankara ekibiyle temasta olduğu oyuncu için kulübü 3 milyon euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan da pay istiyor. Kulüpler bu Galatasaray miktarı pazarlık masasında bir miktar daha aşağıya çekmeyi amaçlıyor.

Son yıllarda TFF 1. Lig ekiplerinden Avrupa'ya transfer olan oyuncular dikkat çekiyor. Barış Alper Yılmaz için de Almanya, Belçika, Portekiz ve Fransa'dan bazı kulüpler devrede. 

Ümit Milli Takım kadrosunda yer alan başarılı oyuncu transferi konusunda kulübü ve menajerinin vereceği kararı bekliyor. (Goal Türkiye)
 

barış alper yılmaz galatasaray beşiktaş transfer