''Galatasaray ve Fenerbahçe Ajax-PSV gibi''

ABONE OL

Galatasaray forması giyen Ryan Babel, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki rekabeti Ajax, PSV ve Feyenoord ile karşılaştırdı.

Galatasaray'ın tecrübeli isimlerinden Ryan Babel, Hollanda basınına verdiği röportajda ilginç ifadeleriyle dikkat çekti.

Ryan Babel, geleceğiyle ilgili tüm görüşmelerin menajeri aracılığı ile yapıldığını söylerken, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi, Ajax ve PSV'ye benzetti.

Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşkitaş arasındaki rekabeti anlatan Babel ''Türkiye'de Galatasaray ile Fenerbahçe tıpkı Ajax ve PSV gibiler. Her zaman şampiyonluk için mücadele ediyorlar. Beşiktaş daha çok Feyenoord'a benziyor. Türk taraftarlar çok gürültülü. Gerçekten tüylerim diken diken oluyor. Çok duygusallar ama yine de saygılılar'' ifadelerini kullandı.

Kariyerindeki tek pişmanlığın Hoffenheim olduğunu dile getiren Babel, Alman ekibinde yaşadıklarını da ''Kariyerimde pişman olduğum tek hareket bu. Hollanda Milli Takımı'nda forma giymeye devam etmek için bu tercihi yaptım. Ancak bu yüzden iki kez milli takım kadrosuna alınmamam beni hayal kırıklığına uğrattı. Ajax okulundan çıkıp Liverpool'a gidiyorsunuz ve sonra topun peşinden koşmak zorunda olduğunuz bir takıma geçiyorsunuz... Bir galibiyetle mutlu olup sonra arka arkaya 3 maç kaybediyordunuz'' sözleriyle anlattı.

ryan babel galatasaray