Gaziantep FK - Beşiktaş maçının iki kilit ismi

ABONE OL

Süper Lig'de karşı karşıya gelecek Gaziantep FK ve Beşiktaş'tan maçın kaderini değiştirebilecek kilit isimleri değerlendirdik.

Süper Lig'de Gaziantep FK ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Gaziantep zor yenen ama bir o kadar da zor yenilen bir takım. Beşiktaş ise hafif bir kıpırdama yaşadı ve yükselişini devam ettirmek istiyor. Zorlu geçmesi beklenen maç öncesinde iki takımdan da kilit futbolculara bakıyoruz.

Sumudica'nın prensi Maxim

Gaziantep FK için maçın kilit ismi olması muhtemel isim Alexandru Maxim. Romanyalı futbolcu geçen hafta da takımına puan getiren golü atmıştı. Tekniği çok yüksek bir futbolcu ve Beşiktaş savunması hata yapmaya pek müsait. Bu hataları anında cezalandırabilen bir oyuncu Maxim. Sumudica ona çok güveniyor ve o da güveni boşa çıkartmıyor.

Ghezzal hesabı açabilir

Beşiktaş'ta ise kilit rol oynayabilecek futbolcu Rachid Ghezzal...  Cezayirli futbolcu yeni geldiği takımda kısa sürede performansıyla büyük beğeni kazandı. Gaziantep FK sıkı kapanan bir takım ve onları açabilmek için araya atılacak paslar, içeri çalımlarla girebilmek büyük önem taşıyor. Ghezzal, oynadığı az maçta bunu yapabileceğini çok iyi gösterdi. Henüz golü yok ama bu maçta hesabı açabilir...