Gaziantep FK - Beşiktaş muhtemel 11'ler

ABONE OL

Beşiktaş, Süper Lig'deki 7. maçında Gaziantep FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 7.  haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda saat 20:00'de oynanacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Gaziantep FK: Günay, Oğuz Ceylan, Djilobodji, Kana-Biyik, Tosca, Junior Morais, Andre Sousa, Maxim, Muhammet Demir, Mirallas, Dicko

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Atiba, Dorukhan, Larin, Ghezzal , Aboubakar

Eksikler

Gaziantep FK: Andre, Kozulj

Beşiktaş: Nkoudou

Takımların son durumu

Sezonun ilk galibiyetini 6. maçında Konyaspor karşısında alabilen Gaziantep ekibi, buna karşın yalnızca 1 kez mağlup oldu. Son 6 haftada 8 puan toplayan Sumudica'nın öğrencileri, savunma konusunda iyi bir grafik çizse de pozisyon bulmakta zorluk çekiyor.

21 gün sonra sahne alacak

Süper Lig'de kötü başlangıcın ardından üst üste gelen galibiyetle siyah-beyazlı camia için moral oldu. Denizlispor ve Yeni Malatya engellerini 3'er punla geçen Beşiktaş, 1 maç eksiğine rağmen ilk 4 barajının yalnızca 1 puan gerisinde. Siyah-beyazlılar, bu maçı da kayıpsız atlatarak Başakşehir maçına daha özgüvenli çıkmayı hedefleyecektir.

Beşiktaş 5-2 önde

Beşiktaş ile Gaziantep FK arasında oynanan son 7 maçın 5'ini siyah-beyazlılar kazandı. Gaziantep ekibi ise sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

gaziantep fk beşiktaş gaziantep fk - beşiktaş