Gençlerbirliği - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

ABONE OL

Fenerbahçe, Süper Lig'de 31. hafta maçında Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Formda Fenerbahçe mi, alt sıralara gerilemek istemeyen Gençlerbirliği mi? Süper Lig'in 31. haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Mücadele saat 18:30'dan itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Erdem, Toure, Ramos, Halil, Baiano, Berat, Candeias, Ayite, Sefa, Stancu

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Falette, Jailson, Hasan Ali, Ozan, Gustavo, Deniz, Ferdi, Rodrigues, Muriqi

Eksikler

Gençlerbirliği: Nadir Çiftçi(sakat)

Fenerbahçe: Sadık, Tolga Ciğerci, Mehmet Ekici(sakat) ve Serdar Aziz(cezalı)

Takımların son durumu

Koronavirüs arasından Konyaspor galibiyetiyle dönen Gençlerbirliği, son 3 maçında yalnızca 1 puan alabildi. Artık çanların başkent ekibi için de çaldığını söyleyebiliriz çünkü 16. sıradaki Çaykur Rizespor'un yalnızca 3 puan üstündeler. 

Deplasmanda fobisi: 5 maç

Son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, deplasmandaki son 3 puanını 18 Ocak'taki Gaziantep maçında alabildi. Galatasaray'ın üst üste yaşadığı puan kayıpları sonrası ilk 4 yarışına dahil olan sarı-lacivertlilerin kazanmaktan başka çaresi yok.

Fenerbahçe 6-2 önde

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanan son 10 maçın 2'si berabere biterken 6 karşılaşmayı sarı-lacivertliler kazandı. Gençlerbirliği ise sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

fenerbahçe gençlerbirliği süper lig