Gençlerbirliği'nden erken gelen transferler

ABONE OL

Gençlerbirliği transferde elini çabuk tuttu ve Lokomotiv Moskova'dan forvet Skuletic, Samsunspor'dan da savunma oyuncusu N'Diaye'yi kadrosuna kattı.

Ümit Özat yönetiminde sezonu orta sıralarda bitirecek olan Gençlerbirliği gelecek sezon hamlelerini erkenden yapmaya başladı.

Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav yaptığı açıklamada, Samsunspor’dan Senegalli savunma oyuncusu Ousmane N’Diaye ve Lokomotiv Moskova’dan Sırp golcü Petar Skuletic’i kadrolarına kattığını açıkladı.

"ERKEN KALKAN YOL ALIR"

Murat Cavcav “Ümit Özat ile gelecek sezon kadrosunu şekillendirmek için yoğun bir çaba harcıyoruz. Takviyeler için yoğun çalışıyoruz. Transferler iyi gidiyor. N’Diaye ve Skuletic’i kadromuza kattık. Erken kalkan yol alır. Daha birkaç tane daha transfer yapacağız” şeklinde konuştu.

Cavcav sözlerine “İyi bir forvet oyuncusu aldık. Skuletic ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Hopf ve Palitsevich’in performanslarından memnun olduğumuz için onlarla da 2 yıl sözleşmemizi uzattık. Daha önce de Çaykur Rizespor’dan Ahmet İlhan Özek’i kadromuza katmıştık. Onunla da 3 yıllık imzaladık” diyerek devam etti.

petar skuletic ousmane ndiaye gençlerbirliği transfer murat cavcav