Giroud itirafı

ABONE OL

Premier Lig'in açılış maçında Leicester City'i 4-3 mağlup eden Arsenal'in teknik direktörü Wenger, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fransız menajer, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın de gündemine gelen vatandaşı Oliver Giroud hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

“İZİN VERDİM”

Arsenal’in Leicester City’i nefes kesen bir maçın ardından mağlup etmesinin ardından kameraların karşısına geçen Arsene Wenger, maçı getiren golü kaydeden Oliver Giroud hakkında konuştu. Fransız menajer vatandaşı hakkında yaptığı açıklamada, “Onu çok seviyorum. Harika bir adam. Çok fazla forvetimiz olduğu için ona ayrılma izni vermiştim ancak o kalmaya karar verdi” diye konuştu.

“ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ”

Takımının geri dönüşünü de değerlendiren Arsene Wenger, “Vardy’nin golünden sonra sahaya iyi karakter koyduk. Ekibimin ruhu kesinlikle harikaydı” dedi. Takımın eksiklerinin de farkında olduğunu belirten menajer, “Çalışmak zorundayız. Savunma anlamında hedeflediğimiz gibi değildik” diye konuştu.

Arsenal, Premier Lig'in açılış maçında Olivier Giroud'nun 85.dakikada attığı golle Leicester City'yi 4-3 mağlup etmeyi başarmıştı.

olivier giroud arsenal arsene wenger leicester city