Giuliano'yu çok sevecekler

ABONE OL

FBTV'ye açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin yeni transferi Luis Neto, kendisi için 'Tam bir savaşçıyım' ifadesini kullandı.

Sarı-lacivertliler'in transferinin resmen açıkladığı Luis Neto, açıklamanın ardından FB TV'de canlı yayına konuk oldu. 29 yaşındaki Portekizli savunma oyuncusu, Fenerbahçe'ye transfer sürecinin yanı sıra futbolculuğundan ve kendisinden bilgiler verdi.

İşte Neto'dan satır başları: Buraya gelmeden önce arkadaşlarım Bruno Alves ve Raul Meireles ile görüştüm. 3-4 yıl Fenerbahçe'de forma giymiş oyunculardı. Fenerbahçe ile ilgili alabileceğim maksimum düzeyde bilgiyi almaya çalıştım onlardan her zaman çok iyi bilgiler çok olumlu referanslar verdiler.

ÇOK BAŞKA OLACAK

Şehri çok övdüler ve kulüp çalışanlarını çok övdüler. Sarı-lacivertlilerin hedefleri yüksek bir kulüp olduğunu her zaman bu hedefler doğrultusunda koşan bir kulüp olduğunu çok fazla sayıda taraftara sahip bir kulüp olduğunu anlattılar. Herhangi bir negatif şey söylemediler bana. Bir çok arkadaşım var futbolu seven. Onlar da bana mesajlar aracılığıyla ulaştılar, buradaki tecrübenin çok başka olacağını anlattılar. Burada özellikle büyük derbi karşılaşmalarının çok farklı olduğunu, hiçbir yerde bulamayacağım durumlar göreceğimi anlattılar. Saha içinde gerginliğimin yüksek noktalara çıktığı anlar olabiliyor hakeme itiraz ettiğim anlar olabiliyor saha dışında kullanmayacağım kelimeleri kullandığım anlar olabiliyor bana şaşıyorlar fakat biraz o agresifliği ve tutkuyu göstermemiz gerekiyor.

SATIN ALMA OPSiYONU VAR

Fenerbahçe, 1 yıllığına kiralık olarak renklerine kattığını duyurduğu Lusi Neto'yu isterse önümüzdeki yıl bonservisiyle kadrosuna katabilecek. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, kulübümüz, Luis Neto ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda futbolcunun kulübümüze transferi konusunda her konuda anlaşma sağlamıştır. 29 yaşındaki defans oyuncusu Zenit kulübünden satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralanmıştır denildi.

TARAFTAR GUiLiANO'YU ÇOK SEVECEK

Guiliano çok iyi arkadaşım uzun zaman birlikte oynama fırsatı bulduk birlikte buraya gelme ihtimalimizi konuşmuştuk önce o geldi sonra ben geldim harika bir insan ve büyük bir profesyonel ayrıca kaliteli bir futbolcu. Fenerbahçe taraftarı onu çok sevecek saha dışında ise soyunma odasında iyi bir hava oluşması için elinden geleni yapan bir oyuncudur herkese yardım etmeye çalışır sevdiğim ve burada beraber olmaktan çok büyük bir keyif alacağım bir insan dedi.

20 SENE ÖNCE BAŞLAMIŞ

Altyapıda futbola defansif orta saha oynuyordum takımımızda bazı sorunlar vardı ve hocamız beni stopere çekeceğini belirtti. Benim için de herhangi bir sorun yoktu sonra stoperde kullanmaya başladı beni. 9-10 yaşlarımdan beri hep stoper mevkiinde oynadım. Bütün altyapı eğitimimi stoper oynayarak aldım. Sonra Profesyonel olduğumda da yine aynı mevkide devam ettim ve Milli takımda da stoper oynadım ifadelerini kullandı.

TRANSFER GERÇEKLEŞMEYECEKTİ

İtalyan basını, Zenit'in Luis Neto'yu Fenerbahçe'ye imza atması için İstanbul'a gönderdikten sonra kriz çıktığını iddia etti. Tuttomercatoweb haberinde; Zenit'in, Valencia'lı Aymen Abdennour'u Marsilya'ya kaptırması üzerine Neto'yu geri çağırdığını belirtirken, krizin Rostov'dan Sloven stoper Miham Mevlija'nın transfer edilmesiyle son bulduğunu açıkladı.

ALVES BİZİ KONUK ETTİ

Ailemle vakit geçirmeyi, oğlumla, eşimle olmayı çok seviyorum. Ayrıca ev dışında vakit geçirmekten hoşlandığım pek söylenemez daha önce iki defa Antalya'da kamp yapmıştım. Orada kamp yaparken eşim de İstanbul'da kalma fırsatı buldu. Bruno Alves'in eşi ağırladı onu eşim İstanbul'u o yüzden benden daha iyi biliyor. Daha çok hakim İstanbul'a.

 

luis neto giuliano fenerbahçe fbtv