Gökhan Gönül'den Fenerbahçe-Aykut Kocaman açıklaması

ABONE OL

Beşiktaş ile şampiyonluğa ulaşan Gökhan Töre, A Spor'a açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'yi ayağa kaldıracağını söyledi.

Beşiktaş'ın üst üste aldığı ikinci ve toplamda 15. şampiyonluğuna katkıda bulunan Gökhan Gönül, kazandıkları zafer, sezon içerisinde yaşananlar ve Fenerbahçe-Aykut Kocaman olası birlikteliği için değerlendirmelerde bulundu.

"BÜYÜK TAKIM UZUN SÜRE KÖTÜ GİTMEZ"

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kötü gidişatının sorulması üzerine cevap veren Gökhan, "Bu durumu bana sormamalısınız. Yine de bence büyük takımlar uzun süre kötü gitmez. 1-2 seneden fazla sürmez" şeklinde cevap verdi.

"CANER'LE GÖZ GÖZE GELİNCE RAHATLADIĞINI GÖRDÜM"

Şampiyonluğu kazandıkları Gaziantepspor maçının ardından neler hissettiğiyle ilgili yorum yapan milli futbolcu, "Bütün sezonun ardından soyunma odasına gidip huzurlu oturmak çok farklıydı. Camiamızın beklentilerini karşılaşmak çok anlamlıydı. Allah'a şükrettim. Caner ile ben soyunma odasında daima birlikte oturuyoruz ve o da çok mutluydu. Onunla bir ara göz göze geldim ve rahatladığını gördüm" ifadelerini kullandı. 

"KASIMPAŞA VE FENERBAHÇE MAÇI UNUTULMAZDI"

Beşiktaş formasıyla Kasımpaşa ve Fenerbahçe maçlarını unutamadığını anlatan tecrübeli sağ bek, "Kasımpaşa'ya karşı ilk mağlubiyetimizdi ve kendi kaleme gol atmıştım. Çok üzüntü duymuştum. Ayrıca Vodafone Arena'daki Fenerbahçe maçında da son saniyede gol yediğimiz için çok üzülmüştüm" diye konuştu. 

"AYKUT KOCAMAN, FENERBAHÇE'Yİ AYAĞA KALDIRIR"

Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman ile anlaştığı haberleriyle ilgili de konuşan Gökhan, "Aykut Hoca bugüne kadar çalıştığım en iyi isimlerden. Onurlu ve iyi bir karakteri var. Teknik adam olarak başarısını da görüyoruz. Fenerbahçe'ye gittiğinde takımı ayağa kaldıracaktır" yorumunda bulundu. 

gökhan gönül beşiktaş fenerbahçe aykut kocaman spor toto süper lig