Gökhan Töre geleceğini kendi belirleyecek

ABONE OL

Geçirdiği sakatlık sonrasında bireysel antrenörle antrenman yapan Gökhan Töre, eğer istenilen seviyelere ulaşamazsa kadroda tutulmayacak.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de başarı hedefleyen Beşiktaş, kadro yapılanmasını  da ona göre oluşturuyor. Şenol Güneş’in önderliğinde şampiyon kadroyu bozmamak isteyen siyah-beyazlılar, takviyeleri de uyum çerçevesinde ele alıyor.

Gelecek sezonda tüm oyuncuların rotasyonu desteklemesini ve süre aldıklarında takım için en iyisini yapmaları gerektiğini belirten Güneş, kadrodaki zayıf halkaları da şimdiden vitrine çıkarmanın peşinde. İlk ayrılığı Luiz Rhodolfo ile yaşayan Beşiktaş, Pektemek ve Töre konusunda kararsız.

TÖRE BELİRSİZLİĞİ

Geçen sezonu West Ham’da kiralık olarak tamamlayan Gökhan Töre beklentilerin altında kalmış, oyuncu yaşadığı sakatlıkla belirsizliğini sürdürmüştü. Sezon başında kampa katılacak olan Töre’nin geleceğini yine kendisi belirleyecek. Babel, Quaresma, Lens gibi isimlerin gündemde olduğu kanatta istenilen seviyeye ulaşamaması durumunda Töre’ye kamptan sonra yol gözükecek.

gökhan töre şenol güneş beşiktaş west ham