Göztepe'de 13 isim için belirsizlik sürüyor

ABONE OL

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de iç transfer çalışmaları devam ederken, oyuncuların bazılarıyla görüşmeler sezon sonuna kaldı.

Süper Lig'in İzmir temsilcisi Göztepe'de iç transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Elindeki kadroyu korumak isteyen Göztepe'de başkanvekili Talat Papatya, iç transfer çalışmaları hakkında yaşanan süreci anlattı.

Göztepe Başkanvekili Talat Papatya, korona virüs salgınının bu görüşmeleri olumsuz etkilediğini söylerken, bazı oyuncularla görüşmeleri sezon sonuna ertelediklerini dile getirdi.

Talat Papatya, oyuncu ismi açıklamazken iç transferlerle ilgili 'Bu süreçte uğranılan kayıpların FIFA ve TFF’nin öneri metinleri uyarınca, adil ve eşitlik ilkesini bozmayacak bir şekilde uygulanması konusunda profesyonel kadrodaki oyuncuların tamamıyla ve teknik kadromuzla görüşmeler birkaç haftadır sürmektedir. TFF tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla maç takviminin de belirlenmişti. Bu zamana kadar yapılan müzakereler sonunda bir kısım oyuncularla anlaşma sağlanmış olup, bunun dışında kalanlar ile ise görüşmeler sezon sonuna ertelenmiştir' ifadelerini kullandı.

Göztepe'de sözleşmesi bitecek isimler;

Beto

Marcio Mossoro

Deniz Kadah

Cameron Jerome

Stefano Napoleoni

Titi

Andre Castro

Wallace Reis

Berkan Emir

Leo Schwechlen

Atınç Nukan

Soner Aydoğdu (Kiralık)

Serdar Gürler (Kiralık)