Göztepe - Trabzonspor muhtemel 11'ler

ABONE OL

Trabzonspor, Süper Lig'de haftanın açılış maçında Göztepe ile deplasmanda ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Korona virüs arasından sonra Süper Lig'in 27. haftasında Göztepe ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak mücadele 21:00'de başlayacak ve beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek.

Trabzonspor topladığı 53 puanla liderlik koltuğunda otururken Göztepe ise 37 puanla 8. sırada yer alıyor. Koronavirüs tedbirleri sebebiyle Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmaya taraftar alınmayacak.

Göztepe - Trabzonspor Muhtemel 11'ler

Göztepe: Beto, Titi, Celso Borges, Berkan Emir, Murat Paluli, Soner Aydoğdu, Andre Castro, Stefano Napoleoni, Deniz Kadah, Halil Akbunar, Cameron Jerome

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Fhilip Novak, Gaston Campi, Manuel Da Costa,, Joao Pereira, J. Sosa, Abdulkadir Parmak, Ekuban, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Sörloth

Sakatlar ve cezalı oyuncular

Trabzonspor: Kamil Ahmet(sakat), Jose Sosa(belirsiz)

Trabzon'da coşkulu uğurlama

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden Trabzon Havalimanı'na hareket eden bordo-mavili kafileyi, çok sayıda taraftar meşaleler, marşlar ve "İnadına Trabzonspor", "Saldır Trabzonum" yazılı pankartlarla uğurlayarak, sevgi gösterisinde bulundu.

İşte şampiyonluk oranları

53 puanla lider Trabzonspor’u, Başakşehir yine 53 puanla averaj farkıyla 2. sırada bulunuyor. Galatasaray ise 50 puanla 3. sırada. İddia risk yönetimi Süper Lig başlamadan şampiyonluk oranlarını açıkladı… Şampiyonluk ihtimali bulunan 7 ekibin oranları lig başlangıcı öncesi netleşti.

Trabzonspor – 2.65

Galatasaray – 3.00

Başakşehir – 3.00

Sivasspor – 12.00

Beşiktaş – 35.00

Fenerbahçe – 150.00

Alanyaspor – 200.00

Zirvede kıyasıya yarış

Süper Lig'de zirve yarışı ise büyük heyecan kaldığı yerden devam edecek. 26 hafta sonunda Trabzonspor ve Başakşehir, topladıkları 53 puanla zirveyi paylaşırken, bu iki takımı, 50 puanla Galatasaray, 49 puanla Sivasspor, 44 puanla Beşiktaş takip ediyor. 43 puanlı Alanyaspor 6. sırada, 40 puanlı Fenerbahçe ise 7. sırada yer alıyor. Düşme hattındaki takımlardan Kayserispor’un 22, Ankaragücü’nün 23 ve Çaykur Rizespor’un 25 puanı bulunuyor.


trabzonspor göztepe süper lig