Guardiola'dan Sanchez açıklaması

ABONE OL

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, yaptığı açıklamada Arsenal'in Şilili yıldızı Alexis Sanchez'i neden alamadıklarını açıkladı.

Arsenal’den ayrılmayı kafasına koyan ancak transferi bu dönemde mümkün olmayan Alexis Sanchez konusunda çarpıcı bir itiraf geldi.

Takas istenmiş

Yaklaşık 6 aydır Arsenal’den ayrılması gündemde olan Şilili yıldızın transfer olamayaşının perde arkası ortaya çıkmaya başladı. Alexis ile bu dönem ilgilenen Manchester City’nin teknik direktörü Pep Guardiola, yaptıkları nakit teklifini kabul görmediğini ve Topçuların kendilerinen Raheem Sterling’i istediklerini açıkladı. Bilindiği gibi City, Alexis Sanchez’i almak için 60 milyon Euro’yu gözden çıkarmış, ancak bu teklif kabul görmemişti.

“Sterling’den vazgeçmedim”

Arsenal’in kendilerinden istediği futbolcuyu da açıklayan Guardiola, ‘o’ ismin Raheem Sterling olduğunu belirtti. “Arsenal’den Sanchez ile ilgilendik ancak ama onlar bizden Sterling’i istedi. Bu teklifi kabul etmedim” diye konuştu. Sterling’e çok güvendiğini belirten ispanyol teknik adam, “O’nu bırakmayı hiç düşünmedim” dedi.

pep guardiola alexis sanchez arsenal manchester city