''Haaland'ı Chelsea ya da City transfer edebilir''

ABONE OL

John Arne Riise, vatandaşı Erling Haaland'ın geleceğiyle ilgili İngiliz basınına değerlendirmelerde bulundu.

Liverpool'un eski yıldızlarından Norveçli John Arne Riise, İngiliz basınına Erling Haaland'ın transferi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Riise bu transferi Premier League'de Chelsea ya da Manchester City'nin yapabileceğini söylerken, Liverpool'ıun şansını finansal nedenlerle çok az olarak gördüğünü dile getirdi.

Tecrübeli isim yaptığı açıklamada vatandaşı Haaland ile ilgili ''Premier League'de sadece Chelsea ve Manchester City'nin Haaland transferini gerçekleştirebileceğini düşünüyorum. Liverpool onun için gereken bonservis bedelini ödeyebilecek durumda olsa bile yüksek maaş beklentisi bu transferi imkansız kılıyor. Haaland'ın Liverpool için oynamasının tek yolu maaşında önemli bir indirim yapması olur ama menajerinin Mino Raiola olduğunu düşününce yazılan rakamlara baktığımızda İngiltere'de masaya oturabilecek sadece iki takım olduğunu söyleyebiliriz'' ifadelerini kullandı.

Erling Haaland bu sezon Dortmund formasıyla 10 gole imza attı. Yıldız ismin bir süre sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

erling haaland haaland