Haftanın maçında kilit futbolcu hangisi olacak?

ABONE OL

Süper Lig'de haftanın maçı Başakşehir ve Galatasaray arasında oynanacak. Şampiyonluk yarışında oldukça kritik bir maça çıkacak iki takımdan da kilit rol oynayabilecek futbolcuları değerlendirdik.

Süper Lig'de son düzlüğe girilirken Başakşehir avantajı aldı ancak Galatasaray, belki de son şansı olacak bir maça çıkıyor. Nefeslerin tutulacağı maçta iki takımdan da kilit faktör olabilecek futbolculara bakalım.

Ev sahibi Başakşehir'de bu ismin yine Edin Visca olması bekleniyor. Bosnalı yıldız, Süper Lig'de iki sezondur üst üste 10'dan fazla gol ve asist yaptı. Bunu son 10 yılda başaran sadece ikinci futbolcu oldu. Formundan hiçbir şey kaybetmiyor. Galatasaray'ın savunmadaki eksiklikleri de düşünülünce Visca, aradığı fırsatları sahada bol bol bulabilir.

Onyekuru geçen seneki maçı hatırlar mı?

Galatasaray'da ise geçen sezonun son haftalarındaki Başakşehir maçı aklımıza geliyor. O maçta sahneye çıkan isimlerden birisi Henry Onyekuru olmuştu. Nijeryalı yıldız, pandemi sonrası aradığı ritmi bir türlü yakalayamadı. Bu maçta Falcao'nun sakatlığı nedeniyle ileri uçta forma şansı bulması bekleniyor. Galatasaray'ın mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta Onyekuru'ya çok ihtiyacı olacak. Onun da pandemi sonrası iyi bir maça ihtiyacı var hiç şüphesiz...

galatasaray başakşehir onyekuru visca