Hakan Çalhanoğlu yeni sözleşmeyi imzalıyor

ABONE OL

Serie A takımlarından Milan forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Çalhanoğlu, zamlı maaş ile Milan'da kalmaya çok yakın.

2017'de Bayer Leverkusen'den 23 milyon Euro bedelle Milan'a transfer olan milli oyuncu Kırmızı-siyahlılarda kariyerinde zirveyi yaşıyor. Serie A'da namağlup lider olan Milan'ın Zlatan Ibrahimovic'le en etkili isimlerinden olan Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

Geçtiğimiz hafta İtalyan basınında Milan Sportif Direktörü Paolo Maldini'nin Hakan Çalhanoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve milli oyuncunun Milan'dan yıllık 6 milyon Euro talep ettiği ifade edilmişti. Milliyet'in haberine göre, Milan'ın bu teklifi hiç düşünmeden geri çevirdiği ve sözleşme görüşmelerini askıya aldığı belirtilmişti. Milan'ın görüşmeleri durdurma kararının ardından yıldız futbolcunun menajeri birçok kulüple görüşme gerçekleştirdi.

Paolo Malidini açıkladı! Yeni sözleşme...

Milan'ın efsane ismi ve sportif direktörü Paolo Maldini, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek Hakan Çalhanoğlu ile yeni sözleşme imzalayacaklarını doğruladı. Milan'ın Hakan Çalhanoğlu ile yapılan görüşmelerde sona geldiği ve kısa süre içinde yeni sözleşme imzalanacağı aktarılırken yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Çalhanoğlu'na yıllık 4 milyon Euro verileceği iddia edildi.

Milan'da 4. yılını geçiren Hakan Çalhanoğlu bugüne kadar Kırmızı-siyahlı formayla çıktığı 139 maçta 27 gol kaydederken 32 asist yapma başarısı gösterdi.