Hamit Altıntop'a göre Şampiyonlar Ligi'nin favorisi

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Galatasaray, Real Madrid ve Bayern Münih'in eski futbolcularından Hamit Altıntop, Şampiyonlar Ligi'nde finalde görmek istediği takımları ve favorisini açıkladı.

Türkiye Milli Takımı'nın eski futbolcularından, şimdi ise Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği yapan Hamit Altıntop, Şampiyonlar Ligi'ndeki favorileri hakkında konuştu.

Goal'e değerlendirmelerde bulunan Hamit Altıntop, ''Real Madrid - Liverpool eşleşmesi görmeyi çok istediğim bir eşleşme. Eminim futbolseverlerin çoğu böyle düşünüyordur. İki takım da bu sezon en üst seviyelerinde oynamıyor. Liverpool'da Ozan Kabak'ın performansı her geçen gün artıyor, takıma alıştı artık. Liverpool'da çok sakat var ama onları Şampiyonlar Ligi'nde asla hafife alamazsınız'' diye konuştu.

Favorisi Manchester City

Bayern Münih - PSG eşleşmesi hakkında da konuşan Altıntop, ''Lewandowski'nin sakatlığı her şeyi değiştirebilir. Neymar da döndü, çok zorlu bir eşleşme olacak'' sözlerini kullanırken Şampiyonlar Ligi'nde favorisinin ise Manchester City olduğunu söyledi. 

''Liverpool, taraftar olmadan o maçı çeviremezdi''

Hamit Altıntop, ayrıca Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak final hakkında ise ''35 bin kadar taraftar alınmasını umut ediyoruz. Bana göre stat kapasitesinin en az %50'si kadar taraftar alınacak. Taraftarlı maçlar fark yaratır, sizi motive eder. Yine aynı statta 2005 yılında oynanan finali hatırlayın. Liverpool, 3-0 geriye düştüğü Milan maçını taraftarları olmadan geri çeviremezdi. Liverpool taraftarları takımlarının arkasında durup destek vermeye devam etti. Taraftarlar bu oyunun en büyük parçalarından birisidir.'' dedi. 

Hamit Altıntop'a göre final...

Altıntop, son olarak ''Şampiyonlar Ligi'nde final bana göre Manchester City ve Real Madrid arasında olacak. Ama gönlümden geçen final Bayern Münih - Real Madrid olur'' sözlerini kullandı.

hamit altıntop şampiyonlar ligi